karamelisierte Möhren * caramelized carrots

moespa1.jpgKaramelisierte Möhren in Orangensauce mit Nordseekrabben.
Zutaten:
5 Möhren
1 Petersilienwurzel
1 Orange
1 Zitrone
100 g Nordseekrabben
1 Scheibe Ingwer
Salz, Pfeffer
Zubereitung:
Möhren und Petersiliewurzel schälen und mit dem Raspler in Julienne schneiden.
Orange und Zitrone auspressen, mit einen Eßlöffel Olivenöl vermischen, eine Scheibe Ingwer in Julienne schneiden. Alles zu den Gemüsejulienne in eine Backform geben und gut durchmischen. Bei 175° ca. 45 Minuten backen, sehr häufig durchmischen.
Kurz vor dem Servieren Krabben untermischen.
Dazu passen Linguine.
Guten Appetit!
moespa.jpgcaramelized carrots in orange juice with tiny crabs
Ingredients:
4-5 carrots
1 parsley root
1 orange
1 lemon
1 lice of fresh ginger
1 sp olive oil
salt, pepper
100 g tiny crabs
Preparation:
Peel carrots and parsley root cut them and the ginger into juliennes. Press juice out of orange and lemon and mix with an spoonful of olive oil. Mix thoroughly with veggies in a baking form and bake at 175°C for about 45 minutes. Make sure to mix very often.
Before serving add the crabs and mix again.
This goes well with linguine.
Enjoy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: