WHB # 95 Rezepteliste

Auberginen-Limonenpasta mit Hähnchen

Austern á la Rockefeller

Basilikumpestorisotto

Brennnesseltortilla

betrunkene Feigen

Hähnchengeschnetzeltes in Zimt-Trauben-Sauce

Hähnchensalat

Knoblauch Salbei Käse Brot

Lachs in Dill-Wein-Sauce

Lachs mit thailändischem Reissalat

Lauchsuppe

Lavendelmarmelade

Makrele mit roter Stachelbeersauce

Melissentee

Salbeimaisplätzchen

süße Olive/Teeolive mit Sagopudding

Rote Beete Chutney

Tomatenpanzanella mit heißem Dressing

geröstete Zucchini mit Schafskäse
gefüllte Zucchini

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: